Stay Longer & Save More

Fastest Wi-Fi Fastest Wi-Fi in Copenhagen

Faciliteter | Living Suites

Free Parking

Balconies & Kitchens

Free Parking

Balconies & Kitchens

Faciliteter & Services

"Ikke Som Andre Hoteller"

Bliv så længe du har lyst

Uanset hvilken type lejlighed du vælger, får du et fuldt udstyret køkken, rummelig stue, komfortabel seng, lækkert badeværelse, gulv-til-loft vinduer, dejlig stor altan, masser af skabsplads og fladskærms-TV med Apple TV-boks. Derudover fungerer vores unikke hems som en alternativ seng, der gør det muligt at bo op til 4 gæster – selv i en Studio lejlighed.

ULTRAHURTIG WIFI

Living Suites har installeret en ultra-hurtig, gratis WiFi-forbindelse på hele hotellets område, der gør arbejde og streaming til en sand fornøjelse.

REGISTRER DIN ADRESSE

Alle gæster kan registrere deres adresse hos Living Suites i folkeregistret. Få mere information om at bo i Danmark her.

FÆLLESOMRÅDER

I vores "Living Room" har du mulighed for at slappe af i de behagelige sofaer med  en bog eller et brætspil, møde de andre gæster eller indhente noget arbejde. Det er også muligt at tage et spil billiard eller dart.

Et andet populært område er vores fælles gårdhave, hvor du har mulighed for at grille.

LAV MAD MED DINE VENNER

Hvis du får stort besøg, kan du lave mad til dine venner og familie i vores rummelige gæstekøkken, der er professionelt udstyret, og hvor du også finder et spisebord.

IKKE ET TRADITIONELT HOTEL

For at holde vores priser på så lavt niveau som muligt, har vi fravalgt at have en 24-timers reception som traditionelle hoteller. Vores team er dog altid tilgængeligt, selv uden for kontortid, og du kan altid afhente dine nøgler efter forudgående aftale.

DU SKAL IKKE TÆNKE PÅ RENGØRING

Vi leverer en ugentlig komplet rengøring, herunder skift af sengelinned og håndklæder. Såfremt du ønsker det, kan ekstra rengøring føjes til din reservation.

GÆSTEVASKERI PÅ HOTELLET

Vores prisbillige selvbetjeningsvaskeri ligger kun et par skridt fra din dør. Det gør det nemt at spare tid og penge, mens du bor nær København. Vaskeriet ligger i kælderen, og gæster har 24-timers adgang.

HOLD DIG I FORM

Lige over for hotellet finder du det spritnye SATS, et lækkert fitnesscenter, som tilbyder et stort udbud af fitnessmaskiner, motionsmaskiner, træningsudstyr, sauna og dampbad. Du gratis kan benytte faciliteterne ved at fremvise din værelsesnøgle i SATS reception, og sige at du er fra Living Suites.

SIKKER PARKERING

Living Suites tilbyder sikker parkering, i indhegnet område på hotellets grund, til en lav pris. Du kan også parkere din bil på en af vores gratis p-pladser foran hotellet (begrænset antal).

MORGENMAD LEVERET TIL DØREN

Hvis du ikke ønsker selv at tilberede din morgenmad, er det muligt at tilkøbe morgenmad leveret til værelset, som blandt andet består af friskbagt morgenbrød.

Kontakt os

Tak for din interesse i Living Suites, Copenhagen North! Du er altid meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål, da vi er her for at hjælpe. Oplys venligst om dine behov ved hjælp af nedenstående kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,
Living Suites Teamet

Adresse

Living Suites ApS
Rundforbivej 295 
2850 Nærum
CVR-nr: 35644105

E-mail

mail@livingsuites.dk

Telefon

+45 25 280 280 

Kontortider

Mandag-Fredag: Kl. 08.00-19.00
Lørdag-Søndag:  Kl. 09.00-15.00

Betingelser

Betingelser & Vilkår
Persondata & Cookiepolitik