Stay Longer & Save More

Fastest Wi-Fi Fastest Wi-Fi in Copenhagen

FACILITETER OG SERVICES

Free Parking

Balconies & Kitchens

Free Parking

Balconies & Kitchens

VORES HOTELLEJLIGHEDER ER IDEELLE TIL BÅDE KORTE OG LÆNGEREVARENDE OPHOLD

Uanset om du vælger en Studio-, etværelses- eller toværelseslejlighed, har hver suite et fuldt udstyret køkken, rummelig stue, superkomfortabel seng, lækkert badeværelse, gulv-til-loft-vinduer, dejlig stor altan, masser af skabsplads, fladskærms-TV og Apple TV-boks. Derudover fungerer vores unikke hems som en alternativ seng, der gør det muligt at bo op til 4 gæster – selv i en Studio-lejlighed.

ULTRAHURTIG WI-FI

Living Suites har installeret en ultrahurtig, gratis Wi-Fi-forbindelse på hele hotellets område, der gør arbejde og streaming til en sand fornøjelse.

REGISTRER DIN ADRESSE

Alle gæster kan registrere deres adresse hos Living Suites i folkeregistret. Få mere information om at bo i Danmark her.

FÆLLESOMRÅDER

Vores "Living Room" er et fællesområde, hvor du kan læse en bog, møde de andre gæster eller indhente noget arbejde. Et andet populært område er vores fælles gårdhave, hvor du har mulighed for at grille.

LAV MAD MED DINE VENNER

Hvis du får stort besøg, kan du lave mad til dine venner og familie i vores rummelige gæstekøkken, der er professionelt udstyret, og hvor du også finder et spisebord.

IKKE ET TRADITIONELT HOTEL

For at holde vores priser på et lavt niveau har vi fravalgt at have en 24-timers reception som i traditionelle hoteller. Vores team er dog altid tilgængeligt uden for kontortid, og du kan altid afhente dine nøgler efter forudgående aftale.

DU SKAL IKKE TÆNKE PÅ RENGØRING

Vi leverer en ugentlig komplet rengøring, herunder skift af sengelinned og håndklæder. Såfremt du ønsker det, kan ekstra rengøring føjes til din reservation.

GÆSTEVASKERI PÅ HOTELLET

Vores prisbillige selvbetjeningsvaskeri ligger kun et par skridt fra din dør. Det gør det nemt at spare tid og penge, mens du bor nær København. Vaskeriet ligger i kælderen, og gæster har 24-timers adgang.

HOLD DIG I FORM

Lige over for hotellet finder du det spritnye fitness.dk, et lækkert fitnesscenter, som tilbyder et stort udbud af fitnessmaskiner, motionsmaskiner, træningsudstyr, sauna og dampbad, som du gratis kan benytte ved i receptionen hos Fitness.dk at sige du er fra Living Suites og fremvise din værelses nøgle.

SIKKER PARKERING

Living Suites tilbyder sikker parkering til en lav pris på hotellets område. Du kan også parkere din bil på en af vores gratis p-pladser foran hotellet (begrænset antal).

MORGENMAD LEVERET TIL DØREN

Hvis du ikke ønsker at tilberede din morgenmad selv, kan du tilkøbe vores morgenmad, som blandt andet består af friskbagt morgenbrød.

Vores Suiter

Studio Apartment

Vælg vores Studio lejlighed og oplev en super funktionel og fleksibel lejlighed. Perfekt for individuelle på længere ophold eller …

Connecting Studio Apartments

Vores forbundne Studio lejligheder, er det perfekte valg til familier. Her får du to Studio lejligheder der er koblet sammen.

One Bedroom Apartment

Denne rummelige lejlighed er den perfekte løsning for dig, der vil have optimal komfort.

Two Bedroom Apartment

Rejser du med familie eller er du glad for rigtig god plads? Så er er vores treværelseslejlighed et perfekt valg.

Executive Apartment

Dette er vores største lejlighed der rummer op til 6 personer.

XL Studio Apartment

Med ekstra god gulvplads og handicapvenligt toilet, er dette den perfekte lejlighed for folk med særlige behov.

Kontakt os

Tak for din interesse i Living Suites, Copenhagen North! Du er altid meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål, da vi er her for at hjælpe. Oplys venligst om dine behov ved hjælp af nedenstående kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,
Living Suites Teamet

Adresse

Living Suites ApS
Rundforbivej 295 
2850 Nærum
CVR-nr: 35644105

E-mail

mail@livingsuites.dk

Telefon

+45 25 280 280 

Kontortider

Mandag-Fredag: Kl. 08.00-19.00
Lørdag-Søndag:  Kl. 09.00-15.00

Betingelser

Betingelser & Vilkår
Persondata & Cookiepolitik