Stay Longer & Save More

Fastest Wi-Fi Fastest Wi-Fi in Copenhagen

Forlængede ophold med Living Suites

Free Parking

Balconies & Kitchens

Free Parking

Balconies & Kitchens

Uanset om du besøger København som en del af din ferie, flytter til København eller bare har brug for et sted at bo, men ikke synes, det er besværet værd at indgå en langsigtet lejekontrakt, er Living Suites det perfekte valg. Vi tilbyder vores gæster det perfekte kompromis mellem et hotel i Nærum og en komplet lejekontrakt.

Flytning til København

Flytter du til København eller Nærum, og vil du gerne udforske lokalområdet, før du træffer den endelige beslutning om, hvor du vil bo? Venter du på at flytte ind i en lejlighed, men står uden tag over hovedet i en periode? Spar penge og energi, og flyt ind i vores hjemlige lejligheder, hvor du kan lave din egen mad og leve som de lokale, mens du bor her. Ud over en privat altan, fuldt udstyret køkken og separat stue er der også plads til den eventuelle ekstra bagage, du har med. Det behøver ikke at være en kamp at flytte til København, når du bor hos Living Suites.

Forsikring

Har du problemer med din nuværende bolig, og leder du efter et sted at bo, mens forsikringsselskabet udbedrer skaderne? Den perfekte løsning er at bo i et lejlighedshotel. Flyt dine ting over i en rigtig lejlighed i stedet for et lille hotelværelse. Pak dit tøj rigtigt ud, og lav din egen mad i et fuldt udstyret køkken. Du kan også bruge alle vores fællesområder.

Ferie

Hvis du leder efter et komfortabelt sted at bo under din ferie, er Living Suites det, du søger, og en langt bedre løsning end et hotel i Nærum. Bygningen er opført som et lejlighedskompleks med fællesarealer og øvrige faciliteter, så du kan føle dig tryg og hjemme. Derudover er lejlighederne udstyret med et fuldt funktionelt køkken, privat altan og masser af plads til at slappe af på. I lokalområdet er der nem adgang til havet, Dyrehaven og et væld af andre seværdigheder, så der er altid noget at tage sig til. Som en ekstra bonus ligger Living Suites kun en 20-minutters køretur fra Københavns centrum. Vælg en behagelig urban bybolig i stedet for et lille hotel i Nærum.

REGISTRER DIN ADRESSE

Hvis du planlægger at bo hos Living Suites i et stykke tid, vil du måske gerne bruge adressen som din registrerede adresse. Alle gæster kan registrere deres adresse hos Living Suites i folkeregistret. Se flere oplysninger her.

KONTAKT OS

Vil du vide mere om, hvordan du får mest muligt ud af et forlænget ophold hos Living Suites? Kontakt os for flere oplysninger, og glem ikke, at vi tilbyder særlige priser og fantastiske tilbud, jo længere du bor hos os!


Kontakt os

Tak for din interesse i Living Suites, Copenhagen North! Du er altid meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål, da vi er her for at hjælpe. Oplys venligst om dine behov ved hjælp af nedenstående kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,
Living Suites Teamet

Adresse

Living Suites ApS
Rundforbivej 295 
2850 Nærum
CVR-nr: 35644105

E-mail

mail@livingsuites.dk

Telefon

+45 25 280 280 

Kontortider

Mandag-Fredag: Kl. 08.00-19.00
Lørdag-Søndag:  Kl. 09.00-15.00

Betingelser

Betingelser & Vilkår
Persondata & Cookiepolitik