Hvorfor booke hos os?

Stay Longer & Save More

Fastest Wi-Fi Fastest Wi-Fi in Copenhagen

Living Suites Nærum nord for København

250 MB Wi-Fi

Free Parking

Balconies & Kitchens

250 MB Wi-Fi

Free Parking

Balconies & Kitchens

Living Suites

"Live Smart, Work Smart!"

 

Living Suites er et spritnyt lejlighedshotel nord for København, og det perfekte alternativ til et standardhotel i Nærum. Få glæde af alle de faciliteter, du får på et almindeligt hotel i Nærum, plus den hjemlige komfort i en lejlighed. Alle vores lejligheder har et fuldt udstyret køkken, stue, stor privat altan og kvalitetssenge. Lejlighederne er i skandinavisk design og er bygget til både at være komfortable, æstetiske og funktionelle. I lejlighederne er der ultrahurtig Wi-Fi, fladskærms-TV med Apple TV-boks og et brugervenligt smart-varmesystem. Faciliteterne på hotellet omfatter et gæstevaskeri, lounge-område, hvor du kan møde de andre gæster, stort fælleskøkken, to mødelokaler og lettilgængelig, gratis parkering.

Uanset om du planlægger et kort eller længerevarende besøg, er Living Suites den ideelle løsning, hvis du ønsker hjemlig komfort i stedet for et lille standardhotelværelse i Nærum. Som en bonus ligger lejlighedshotellet tæt ved offentlig transport og motorvejen.

"Live Smart, Work Smart" er vores filosofi på Living Suites. Vi har haft denne filosofi i tankerne under hele designprocessen og skabt et midlertidigt hjem, der både er optimalt at bo i, arbejde i og holde ferie i. Resultatet er hjemlige suiter og faciliteter, der er inspireret af beboelseslejligheder. Hotellets faciliteter gør det til en fornøjelse at arbejde og møde andre gæster. Det nærliggende fitnesscenter og den omkringliggende natur, Dyrehaven og Øresund faciliterer desuden et sundt og aktivt ophold.

Vi mener, at ærlig kommunikation er nøglen til god virksomhedsdrift, og da vi er specialiserede i længere ophold, afhænger det meget af formålet med dit ophold, om vi er det rette valg for dig. Herunder har vi oplistet nogle eksempler, hvor vi muligvis ikke er det ideelle valg:

  • Hvis du er på udkig efter en romantisk weekend eller en spa-oplevelse.
  • Hvis du ønsker restauranter og barer på hotellet.
  • Hvis du gerne vil bo i centrum lige ved nattelivet. (Københavns centrum er dog kun 20 minutter væk).
  • Hvis du kræver 24-timersservice. (Vi er yderst serviceminded, men tilbyder ikke 24-timers reception eller roomservice).

 

Kontakt os

Tak for din interesse i Living Suites, Copenhagen North! Du er altid meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål, da vi er her for at hjælpe. Oplys venligst om dine behov ved hjælp af nedenstående kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,
Living Suites Teamet

Adresse

Living Suites ApS
Rundforbivej 295 
2850 Nærum
CVR-nr: 35644105

E-mail

mail@livingsuites.dk

Telefon

+45 25 280 280 

Kontortider

Mandag-Fredag: Kl. 08.00-19.00
Lørdag-Søndag:  Kl. 09.00-15.00

Betingelser

Betingelser & Vilkår
Persondata & Cookiepolitik