Stay Longer & Save More

Fastest Wi-Fi Fastest Wi-Fi in Copenhagen

Langtidsleje | Living Suites

Free Parking

Balconies & Kitchens

Free Parking

Balconies & Kitchens

Langtidsleje

"Bliv Så Længe Du Lyster"

Skal du besøge København som en del af din ferie, flytter du til København, eller har du bare brug for et sted at bo? Så er Living Suites det perfekte valg! Hos os slipper du for besværet ved at indgå en langsigtet lejekontrakt, og du får det perfekte kompromis mellem et hotelophold og en komplet lejekontrakt.

FLYTNING

Hvis du står uden tag over hovedet i en periode, kan du spare penge og energi ved at flytte ind i en af vores hjemlige lejligheder. Her kan du lave mad i dit eget køkken og nyde privatlivet, men samtidig gøre brug af hotellets faciliteter.

Du får en stor privat altan, et fuldt udstyret køkken og et moderne badeværelse, men der er samtidig plads til den eventuelle ekstra bagage, du har med. Det behøver ikke at være en kamp at flytte til København - ikke når du bor hos Living Suites.


FORSIKRING

Har du problemer med din nuværende bolig, og leder du efter et sted at bo, mens forsikringsselskabet udbedrer skaderne? Den perfekte løsning er at bo på et lejlighedshotel. Flyt dine ting over i en rigtig lejlighed, i stedet for et lille hotelværelse, og få muligheden for at pakke dit tøj ud, og lave din egen mad i et fuldt udstyret køkken. Du kan selvfølgelig også benytte alle hotellets fællesområder.

FERIE

Skal du bo hos Living Suites under din ferie? Kun hvis du elsker friheden ved selv at kunne lave mad, hvis du ønsker at bo tæt på et væld af seværdigheder, og/eller hvis du ønsker mere plads for penge.

Bygningen er opført som et lejlighedskompleks med fællesarealer og øvrige faciliteter, så du kan føle dig tryg og hjemme. Derudover er lejlighederne udstyret med et fuldt funktionelt køkken, privat altan og masser af plads til at slappe af på.

I lokalområdet er der nem adgang til stranden, Dyrehaven og et væld af andre seværdigheder - så der er altid noget at tage sig til. Om du vil til Københavns centrum eller til Kongernes Nordsjælland, så er der kun 20-minutters kørsel!

REGISTRER DIN ADRESSE

Hvis du planlægger at bo hos Living Suites i et stykke tid, vil du måske gerne bruge adressen som din registrerede adresse. Alle gæster kan registrere deres adresse hos Living Suites i folkeregistret. 

KONTAKT OS

Vil du vide mere om, hvordan du får mest muligt ud af et forlænget ophold hos Living Suites? Kontakt os for flere oplysninger, og glem ikke, at vi tilbyder særlige priser og fantastiske tilbud, jo længere du bor hos os!


Kontakt os

Tak for din interesse i Living Suites, Copenhagen North! Du er altid meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål, da vi er her for at hjælpe. Oplys venligst om dine behov ved hjælp af nedenstående kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,
Living Suites Teamet

Adresse

Living Suites ApS
Rundforbivej 295 
2850 Nærum
CVR-nr: 35644105

E-mail

mail@livingsuites.dk

Telefon

+45 25 280 280 

Kontortider

Mandag-Fredag: Kl. 08.00-19.00
Lørdag-Søndag:  Kl. 09.00-15.00

Betingelser

Betingelser & Vilkår
Persondata & Cookiepolitik