Stay Longer & Save More

Fastest Wi-Fi Fastest Wi-Fi in Copenhagen

Persondata & Cookiepolitik

Free Parking

Balconies & Kitchens

Free Parking

Balconies & Kitchens

Persondata- og Cookiepolitik
Living Suites ApS

Opdateret den 11. juli 2018

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Som et naturligt led i Living Suites ApS’ (”Living Suites”) aktiviteter og markedsføringen af Living Suites sker der behandling af personoplysninger om vores gæster og besøgende på vores hjemmeside. Det er Living Suites’ politik, at der skal være åbenhed om denne behandling. Denne politik beskriver derfor, hvordan Living Suites behandler de personoplysninger, som indsamles i forbindelse med dit ophold på Living Suites samt ved brug af vores hjemmesider, herunder på www.livingsuites.dk og livingsuites-bookings.elinapms.com

1. DATAANSVARLIG

Det er Living Suites ApS, cvr-nr. 35644105, der er dataansvarlig for den indsamling og behandling af personoplysninger, der er beskrevet i denne politik.

2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Living Suites indsamler, lagrer og behandler personoplysninger om dig i forbindelse med dit besøg på Living Suites hotel samt ved brug af vores hjemmeside. Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af dine personoplysninger. Disse personoplysninger vil ofte være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, fødselsdato, kreditoplysninger samt oplysninger om dit ophold på Living Suites.

I forbindelse med afgivelsen af oplysninger vil det altid fremgå, om afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis booking af hotelophold.  

Oplysningerne indsamles som udgangspunkt direkte fra dig, men vi kan også modtage oplysninger fra andre kilder, herunder selvstændige udbydere af bookingservices.

3. HVORFOR BEHANDLER LIVING SUITES DINE PERSONOPLYSNINGER?

Living Suites behandler personoplysninger om dig til følgende formål:

Booking af hotelophold:

Med henblik på at gennemføre booking af hotelophold, behandler Living Suites oplysninger om dig til brug for opfyldelse af aftalen, eksempelvis beder vi om din e-mailadresse, så vi kan sende dig en booking-bekræftelse samt sen-ankomst information.

Når du booker ophold via vores hjemmeside behandles dine kreditkortoplysninger af vores betalingsudbyder.

Ophold på Living Suites:

Living Suites behandler og opbevarer oplysninger om dig i forbindelse med dit ophold hos os og tilbyder dig de services, som du måtte have bestilt. Vi indsamler og behandler dine oplysninger, så vi har mulighed for at give dig den bedste oplevelse under dit ophold på Living Suites og den bedst mulige service også ved fremtidige ophold.  

I visse tilfælde er vi forpligtet til at anmode dig om at fremvise ID i form af pas eller lignende med henblik på dokumentation. 

Markedsføring og nyhedsbreve:

Hvis vi har modtaget dit forudgående samtykke hertil, vil Living Suites behandle dine personoplysninger til fremsendelse af e-mails og nyhedsbreve fra Living Suites med bl.a. aktuelle tilbud, informationer om arrangementer og rabatter hos Living Suites. Hvis du på et tidspunkt ikke ønsker at modtage disse e-mails og nyhedsbreve, kan du framelde dig ved at rette henvendelse pr. e-mail på mail@livingsuites.dk eller ved at benytte afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.

Overvågning:

Living Suites foretager videoovervågning på vores lokation. Videoovervågningen sker på grundlag af Living Suites legitime interesse i forebyggelse af kriminalitet samt sikkerhed for vores gæster. Living Suites har opsat skilte i de områder, som videoovervåges.  

Optagelserne vil kun blive tilgået og gennemset i tilfælde af mistanke om kriminelle handlinger eller i forbindelse med intern/ekstern kontrol. Optagelserne kan ligeledes blive gennemgået i tilfælde af afklaring af sikkerhedsrelaterede hændelser.

I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke om kriminelle handlinger, kan optagelserne videregives til politiet, eller hvis videregivelse er påkrævet i henhold til lovgivningen. 

Kundeservice og kommunikation:

Når du henvender dig til receptionen eller kommunikerer med Living Suites i anden sammenhæng, indsamler og behandler vi de oplysninger, som du afgiver med henblik på at behandle dine henvendelser. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger til os, medmindre de er strengt nødvendige for behandlingen af din henvendelse. I den forbindelse bør oplysningerne alene sendes i stærkt krypteret form, hvis du fremsender disse via e-mail.

Brug af hjemmeside:

Living Suites har adgang til oplysninger om besøgende på hjemmesiden samt de besøgendes brug af hjemmesiden og dennes funktioner.  

Når du har besøgt Living Suites’ hjemmeside, indsamler vi følgende oplysninger om dig: 

  •      De sider du har besøgt, hvornår og hvor længe
  •      Brugeradfærd
  •      Browsertype
  •      IP-adresse

De indsamlede data behandles på grundlag af Living Suites’ legitime interesse i at opnås kendskab til brugernes anvendelse af hjemmesiden. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derudover data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender hjemmesiden, og forsøger på denne baggrund at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre hjemmesiden. 

Andre formål:

Ud over ovenstående formål kan Living Suites ligeledes behandle dine personoplysninger med henblik på at opfylde lovkrav eller for at fastlægge, gøre gældende eller forsvare retskrav.

4. HVEM DELER LIVING SUITES DINE PERSONOPLYSNINGER MED?

Videregivelse af dine personoplysninger til tredjeparter kan ske, hvis du har givet samtykke hertil. Videregivelse kan endvidere ske, hvis det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale, som du er part i, fx i forbindelse med bestilling af en rejse. Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen kan det være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.  

Living Suites overlader i visse tilfælde dine personoplysninger til Living Suites’ leverandører, som leverer ydelser på Living Suites’ vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse leverandører behandler alene personoplysningerne på Living Suites’ vegne og i overensstemmelse med Living Suites’ instruks og kan således ikke behandle personoplysninger til egne formål.

5. TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til Living Suites. Vi vil herefter slette personoplysningerne, medmindre vi er pligtige til at fortsætte behandlingen af personoplysningerne på et andet legitimt grundlag. Tilbagekaldelse af samtykke kan dog medføre, at det ikke længere vil være muligt for os at tilbyde samme produkter og services til dig.

Tilbagekaldelse af samtykke til vores nyhedsbrev kan ske via afmeldingslink direkte i henvendelsen.

6. DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Living Suites behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, herunder til profilering og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen eller kræve begrænsning af behandlingen.

Herudover har du i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som Living Suites har registreret, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.   

Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, kan du rette henvendelse til:

Living Suites ApS
Rundforbivej 295
2850 Nærum

E-mail: mail@livingsuites.dk

Telefon: +45 25280280

7. SIKKERHED 

Living Suites lægger stor vægt på, at alle personoplysninger behandles fortroligt, og at oplysningerne kun behandles af medarbejdere, der er instrueret i, hvordan personoplysninger skal behandles for at undgå, at oplysninger tilintetgøres eller kommer uvedkommende i hænde.

8. OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

Living Suites sikrer den nødvendige ajourføring af de opbevarede oplysninger, så personoplysningerne til enhver tid er korrekte.

Dine personoplysninger vil blive slettet, når det ikke længere er nødvendigt for Living Suites, at behandle eller opbevare dem til brug for ovenstående formål eller på grundlag af andet legitimt formål, herunder på grundlag af gældende lovgivning eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

Optagelser fra videoovervågning med henblik på at forebygge kriminalitet slettes eller anonymiseres senest 30 dage efter, optagelsen fandt sted, medmindre det er nødvendigt for Living Suites at opbevare optagelserne med henblik på at behandle en konkret tvist, fx i forbindelse med opklaring af kriminalitet eller andre ulovlige handlinger. Optagelser fra videoovervågning til andre formål vil blive slettet, når det ikke længere tjener et sagligt formål at opbevare oplysningerne.

Oplysningerne kan ligeledes blive opbevaret længere i anonymiseret form, dvs. det ikke længere vil være muligt at relatere oplysningerne til dig.

9. LINKS TIL ANDRE HJEMMESIDER

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personoplysninger samt andre relevante politikker.

10. KONTAKT

Hvis du har spørgsmål til eller ønsker at klage over behandlingen af personoplysninger, kan du altid kontakte Living Suites via e-mail eller telefon som angivet ovenfor. Du kan også rette henvendelse til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K. 

Cookiepolitik

På hjemmesiden www.livingsuites.dk og livingsuites-bookings.elinapms.comanvender vi cookies i overensstemmelse med nærværende cookiepolitik. 

1. EJEROPLYSNINGER 

Living Suites ApS
Trørødvej 13
2950 Vedbæk
CVR-nr: 35644105

Telefon: 25280280
Email: mail@livingsuites.dk

2. HVAD ER EN COOKIE?

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone el. lign.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. 

En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. 

Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.

Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren gen-besøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.

3. HVORFOR BRUGER LIVING SUITES COOKIES? 

Ved at bruge cookies genkender Living Suites hjemmeside din computer, når du vender tilbage til siden, og du undgår at skulle indtaste data, hver gang du bruger Living Suites’ digitale ydelser. 

Living Suites anvender også cookies til at evaluere søge- og brugeradfærd på Living Suites’ hjemmeside med henblik på at videreudvikle Living Suites’ digitale ydelser. Formålet hermed er at optimere brugeroplevelsen, individualisere marketingtiltag og føre statistik. 

Vi kan også bruge andre selskaber, som på Living Suites’ vegne placerer cookies.

4. SÅDAN SLETTER DU ELLER BLOKERER FOR COOKIES

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies på dit IT-udstyr. Hvis du anvender en PC kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].
Hvis det ikke virker, eller du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash cookies

Apple devices

Android devices

5. ACCEPT AF COOKIES

Du accepterer Living Suites’ brug af cookies i henhold til denne Cookiepolitik, når du fortsætter med at bruge hjemmesiden og har indstillet din browser, så den tillader cookies.

6. KONTAKT 

Hvis du har spørgsmål til vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte Living Suites på mail@livingsuites.dk

 

Kontakt os

Tak for din interesse i Living Suites, Copenhagen North! Du er altid meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål, da vi er her for at hjælpe. Oplys venligst om dine behov ved hjælp af nedenstående kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,
Living Suites Teamet

Adresse

Living Suites ApS
Rundforbivej 295 
2850 Nærum
CVR-nr: 35644105

E-mail

mail@livingsuites.dk

Telefon

+45 25 280 280 

Kontortider

Mandag-Fredag: Kl. 08.00-19.00
Lørdag-Søndag:  Kl. 09.00-15.00

Betingelser

Betingelser & Vilkår
Persondata & Cookiepolitik