Faciliteter

På værelserne

Det der adskiller Living Suites fra et normalt hotel er, at man booker en “hotellejlighed” og ikke et “hotelværelse”. Forskellen er, at alle vores hotellejligheder indeholder et fuldt udstyret køkken, som er perfekt, hvis man skal bo her i længere tid.

Uanset hvilket kategori du booker, får du en privat balkon, et moderne badeværelse og gulv-til-loft vinduer. Hvis du booker en af de større lejligheder, kan du samtidig nyde egen opvaskemaskine, en varmluftsovn og en Nespresso maskine.

Vaskeri

Hos Living Suites tilbyder vi gæstevask for 30 kr. pr. vask (inklusiv tørring). Vores Laundry Room er åben 24 timer I døgnet, og maskinerne indeholder både sæbe og skyllemiddel.

For at benytte maskinerne følger du blot instruktionerne i vaskerummet, og dit forbrug bliver automatisk tilføjet til værelsesregningen.

Der findes strygejern og strygebræt i vaskerummet, samt på gangene på hver etage.

Gæstekøkken

Hvis du gerne vil lave “rigtig” mad, anbefaler vi, at du benytter vores gæstekøkken i kælderen. Eftersom vi er mange forskellige kulturer under samme tag, er dette den bedste måde at undgå, at nogen bliver generet af de forskellige madlugte.

I gæstekøkkenet finder du alt, du skal bruge for at lave mad; gryder, pander, tallerkener, osv., og det eneste du skal medbringe er dine ingredienser. Der er endda en opvaskemaskine til når du er færdig med madlavningen og klar til at gøre rent.

Gæstekøkkenet er lukket mellem 06.00 og 08.00, idet vi tilbereder gæsternes morgenmad i dette tidsrum.

Living Room

Hvis du mangler et sted at hænge ud eller slappe af, så tag et smut forbi vores Living Room! Du kan flyde ud I de dejlige sofaer med en god bog fra vores bogreol, eller du kan udfordre dine venner i et spil billiard eller dart. Vi har også brætspil og farvelægningsmaterialer til børnene.

Vores Living Room er placeret i kælderen og er altid åbent. Det er det perfekte sted hvis du får besøg, eller hvis du ønsker at møde nogle af de andre gæster.