Hotel Information

Check-ind og Check-ud

Du kan checke ind fra kl. 14.00
Check ud skal ske senest kl. 10.00

Receptionens åbningstider:

Mandag – Fredag: 08:00 – 17:00

Lørdag: 09:00 -13:00

Søndag: Lukket

Da vi er et lejlighedshotel, men mange lange ophold, så har vi begrænset åbningstider i vores reception.

Vi er tilgængelige på vores Emergency nummer, i tilfælde af at du har brug for ekstraordinær hjælp. Du finder nummeret ved hovedindgangen og på Receptionsdisken.

Altid inkluderet på Hotel Living Suites

Værelsesfaciliteter

Uanset hvilken hotellejlighed du vælger, får du et fuldt udstyret køkken, dobbeltseng med god kvalitetsmadras, moderne badeværelse med brus, gulv-til-loft vinduer,  stor møbleret altan, garderobeplads og  40” fladskærm med Apple TV. Der er kaffe og te faciliteter i alle lejligheder.

Ultra-hurtigt Wi-Fi

Vi tilbyder en ultra-hurtig 250 Mbit WiFi forbindelse på hele hotellet.  Så kan du nemt arbejde effektivt og streame aftens film uden problemer.

Rengøring

For ophold på 7 nætter eller mere, vil lejligheden blive rengjort en gang om ugen. Vores housekeeping team vil gøre rent på overflader og skifte sengetøj og håndklæder. Hvis jeres ophold er kortere, bliver lejligheden kun rengjort ved afrejse. Hvis det ønskes, kan ekstra rengøring tilkøbes i receptionen.

I kan altid bede om flere rene håndklæder hvis I har behov.

Fitness

Du kan frit benytte SATS fitnesscenter, som ligger lige overfor hotellet.  Du viser blot din nøgle hos SATS reception og fortælle at du kommer fra Hotel Living Suites.

Parkering

Du kan parkering gratis når du booke direkte på vores website.  Der er parkering uden foran hotellet samt i aflåst parkeringsgård.

Hotellets Faciliteter

Du har adgang til vores Living Room og Fælles Køkken. Her finder du Pool Bord og Dart til en hyggelig turnering med kollegaerne.

Ekstra Services

Registrering af din bopælsadresse

Hvis du planlægger at bo hos os i længere tid, så kan vi hjælpe dig med at registrere din adresse her på hotellet.

Kontakt folkeregisteret som derefter bed os om at bekræfte din bopælsadresse. Vi udarbejder et dokument som bekræfter at du bor her. Kontakt receptionen hvis du spørgsmål.

Tilkøb af Services

Morgenmad

Vi tilbyder en lækker morgenmadsbakke, serveret som room service for kun 150 kr. pr. nat/pers.

Du kan bestille morgenmad samtidig med at du booke dit værelse. Har du allerede booket dit værelse, men endnu ikke bestilt morgenmad, så send en mail til os på: mail@livingsuites.dk

Gæstevaskeri

Vi har et moderne vaskeri i kælderen. Du finder en udførlig vejledning om hvordan bruger maskinerne. En vask koster kun 30 kr. og tørretumblerne er gratis. Derudover find du stryge faciliteter i vaskeriet og støvsiger og strygejern på gangene.

Der er adgang til vaskeriet 24 timer i døgnet.

Cykeludlejning

Vi tilbyder cykeludlejning på hotellet for kun 100 kr. for en dag eller 350 kr. for en uge. Cyklerne har både lås og lygter.

VIP billeje

Hos Living Suites har vi et samarbejde med et af verdens største biludlejningsfirmaer, Enterprise Rent-A-Car. Samarbejdet giver jer rabat på billeje, og andre eksklusive fordele, når I bor hos Living Suites.

Kontakt jeres udlejningsagent på vip@enterprise.dk og få jeres særlige pris på enten kort- eller langtidsleje.