Ophold i længere tid

Har du brug for en Hotellejlighed til længere ophold i en periode? Uanset om du skal på forlænget forretningsrejse, skal flytte eller dit hus er ved at blive renoveret, så kan vi finde en løsning som passer til dig.

Flytning

Hvis du står uden tag over hovedet i en periode, så kan vi tilbyde dig en af vores store Hotellejligheder. Her har du adgang til eget køkken, bad og balkon. Du har samtidig fuld adgang til alle hotellets faciliteter.

Du får en stor privat altan, et fuldt udstyret køkken og et moderne badeværelse, og der er plads nok til ekstra bagage. Benyt dig af Living Suites indtil du har fundet den helt rigtige bolig i København.

Forsikringssager

Har du haft indbrud, vandskade eller oplevet andre problemer med din nuværende bolig, så kan du lade forsikringsselskabet indlogere dig hos os, mens de udbedre skaderne? Vi tilbyder store lejligheder, i stedet for et lille hotelværelse.  Du vil med sikkerhed føle dig hjemme hos os, da du kan  muligheden for at pakke dit tøj ud, og lave din egen mad i et fuldt udstyret køkken. Du kan desuden benytte alle hotellets fællesområder.

Registrer din adresse

Hvis du mangler et sted at registrere din midlertidige adresse, hjælper vi gerne med at udforme et dokument til folkeregisteret som bekræfter din adresse hos os. Alle vores gæster kan registrere deres adresse hos Living Suites i folkeregistret.

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan du booker en hotellejlighed til længere ophold? Så tag kontakt til os på kontaktformularen.

Så sender vi dig et tilbud, som passer til dine behov.

Forespørgsel på langtidsophold

Udfyld formularen herunder med dine ønsker til et ophold på Living Suites. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud på dine muligheder.


Dato for ophold

Antal gæster

Kontaktinformation

Andet

Hvem skal betale for opholdet?